Een Amerikaanse fabrikant, gespecialiseerd in digitale technieken.

Toen ik de importeur (Dimex) een paar jaar geleden vroeg of Bel Canto minstens half zo goed klinkt als het er uit ziet, was het antwoord luister maar……..

Ik kan u nu verzekeren dat het minstens zo goed klinkt als het uiterlijk uitstraalt! Dit was voor ons het eerste merk met geschakelde voedingen (ook wel klasse D genoemd) dat getuigt van grote muzikale klasse. Warm aanbevolen dus! Zeer compacte apparatuur, fantastische bouwkwaliteit en een zeer uitgebreid assortiment waar iedereen mee uit de voeten kan. Alle nieuwe technieken op digitaal gebied, zoals streaming audio, USB aansluitingen, DAC’s, etc. kunnen worden aangesloten, maar ook analoge ingangen, FM en draaitafels worden niet vergeten.

Het programma bestaat uit geïntegreerde versterkers, recievers, cd-spelers en loopwerken, een FM tuner, phonoversterker, diverse DAC’s, een voorversterker, stereo eindversterkers en mono eind versterkers tot 1000W per kanaal. Daarnaast nog aparte voedingen om de geluidskwaliteit van de bronnen te verbeteren.

Voor die mensen die een zeer compacte installatie in hun huiskamer willen (en deze mag rustig in het zicht staan!), met een bijzonder hoge geluidskwaliteit. We hebben hier een aantal bijpassende luidsprekers bij gevonden. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Ook de DAC’s worden zeer gewaardeerd en gebruikt om nieuwe digitale technieken optimaal op uw bestaande installatie aan te sluiten.

Klik hier voor de website van Bel Canto om hun volledige assortiment te bekijken