Accuphase, de Japanse “parel” onder onze producten. Al sinds de eerste dag dat Accuphase in Nederland werd geïntroduceerd (dat was in 1972) hebben we dit product in ons programma. De apparaten zijn bijzonder mooi geconstrueerd en degelijkheid staat hoog in het vaandel van deze Japanse liefhebbers. Net als Sugden zijn de mensen van Accuphase ook groot liefhebber van de Klasse A schakeling en hebben ze gedurende al die jaren ook versterkers met deze schakeling gemaakt. Bedoeld voor de ware muziekliefhebber.

Ook Accuphase gaat duidelijk met zijn tijd mee. De versterkers kunnen vaak met modules aangepast worden aan het gebruik. Phono modules voor de liefhebbers van analoge weergave en D/A-converters voor de digitale bronnen. Ook de cd-spelers hebben aparte digitale ingangen voor de nieuwe technologiën, zodat de kwalitatief zeer hoogwaardige D/A-omzetters ook voor andere apparaten gebruikt kunnen worden. De nieuwe geïntegreerde klasse A versterker E-600 is hier een goed voorbeeld van en is in ons theater aanwezig…..

Accuphase kenmerkt zich door een uitgebreid gamma aan versterkers, tuners, cd-spelers en voedingsapparaten tot de zeer hoge prijsklassen aan toe.

Laten we ook, vooral, niet het nieuwe pick-up element AC-5 vergeten, een “juweeltje”!

Klik hier voor de website van Accuphase om hun volledige assortiment te bekijken